STEPLOCK®  sikrer dig ikke alene en sikker færden på taget. Systemet kan også bruges til fastgørelse af f.eks. solfanger og solceller på eksisterende tage af tegl, skifer, eternit eller bølgeeternit. Nemt og effektivt.

Steplock

- dansk nyhed inden for fastgørelse af beslag på tag


STEPLOCK® er et nyt dansk patenteret stige-/beslagsystem, som er designet til at sikre taget på såvel etageejendomme, parcelhuse og erhvervsejendomme på en hurtig og effektiv måde.

STEPLOCK® er ikke alene designet til at sikre dig en sikker færden på taget. Udover systemets unikke stige-/trinfunktion kan det også - på en let og elegant måde - bruges til fastgørelse af f.eks. solfanger og solceller på eksisterende tage af tegl, skifer, eternit eller bølgeeternit.

STEPLOCK® er udstyret med samme låseteknik som SNOWLOCK® og monteres ligeledes helt uden afmontering eller gennembrydning af den eksisterende tagflade. Enkelt og hurtigt.

Systemet fås i rustfrit stål eller aluminium og kan desuden bestilles indfarvet i specifikke tagfarver.

STEPLOCK er altså en god nyhed for dig, som gerne vil:
• Montere energibesparelser på taget
• Montere stige eller trin på taget
• Sikre dig selv, skorstensfejer m.fl. en sikker færden på taget

6 unikke fordele

Er du på udkig efter tidens mest optimale snesikringssystem, så kig nærmere på STEPLOCK’s unikke fordele:

NEM INSTALLERING

STEPLOCK® er et unikt produkt, som på grund af den specielle låseteknik kan monteres helt uden afmontering og gennembrydning af tagfladen. Det gør monteringen lettere og billigere end nogensinde.

MONTERING FRA LIFT

En STEPLOCK® montering kræver ingen store stilladser, som ofte er til gene for beboere og forretningsdrivende i området. Den kan klares hurtigt og effektivt direkte fra lift og er derfor heller ikke afhængig af vejrforholdene.

BEDRE TOTALØKONOMI

STEPLOCK®'s enkle og fleksible system gør det hurtigere at montere end alternative produkter. Og med STEPLOCK® på taget, er du samtidig godt sikret mod eventuelle erstatningsansvar.

INDFARVET I DIN TAGFARVE

STEPLOCK® er designet til både tegl-, skifer- og bølgeeternittage og kan leveres i enten rustfrit stål eller aluminium. Herudover kan STEPLOCK® naturligvis bestilles indfarvet i specifikke tagfarver og dermed matche dine tagsten.


INGEN GENNEMBRYDNING

Med STEPLOCK® behøver du ikke bekymre dig om ubehagelige følger p.g.a utætheder i dit tag. Systemet monteres nemlig helt uden gennembrydninger af de eksisterende tagflader. Sikkert, nemt og holdbart!

ALTERNATIV ANVENDELSE

STEPLOCK®'s beslagløsning anvendes også til montering af snesikring til tage. Se SNOWLOCK.