Det unikke sikringssystem er udstyret med en helt special låseteknik. Med et enkelt skub kiles LOCK’en op under tagbelægningen og klickes fast til taglægten. Det gør monteringen både hurtig og effektiv.


snowlock

- dansk nyhed inden for tag-snesikring


SNOWLOCK® er et nyt dansk patenteret snesikringssystem, som er designet til at sikre tegl-, skifer- og bølgeeternittage - på såvel etageejendomme, parcelhuse og erhvervsejendomme - mod sneskred og istapper. Med SNOWLOCK® på taget fastholdes sneen i tagfladen og kan derfor smelte gradvist og føres ud i tagrenden.

Det unikke sikringssystem er udstyret med en helt speciel låseteknik og kan derfor monteres direkte fra lift - og helt uden afmontering og gennembrydning af tagfladen. Det gør ikke alene monteringen billigere og hurtigere. Du undgår også en længerevarende stilladsopbygning, som ofte er til gene for beboere og forretningsdrivende i området. Og netop derfor er vores nye tagsikringssystem blevet et kvalitets, tids- og økonomibesparende alternativ til traditionel tagsikring.

Kort sagt gør SNOWLOCK® dine muligheder for sikkerhed på taget lettere end nogensinde.

SNOWLOCK® kan fås i rustfrit stål eller aluminium og kan desuden bestilles indfarvet i specifikke tagfarver..

SNOWLOCK er altså en god nyhed for dig, som gerne vil:
  • Sikre dine tage en gang for alle på en hurtig og billigere måde
  • Montere et fleksibelt og effektivt snefang udført i rustfrit stål eller aluminium
  • Sikre dig mod erstatningsansvar og materielle skader forårsaget af sneskred
  • Sikre dig mod ekstra omkostninger til udskiftning af ødelagte tagrender efter is/sneskred.

6 unikke fordele

Er du på udkig efter tidens mest optimale snesikringssystem, så kig nærmere på SNOWLOCK®s unikke fordele:

NEM INSTALLERING

SNOWLOCK® er et unikt produkt, som på grund af den specielle låseteknik kan monteres helt uden afmontering og gennembrydning af tagfladen. Det gør monteringen lettere og billigere end nogensinde.

MONTERING FRA LIFT

En SNOWLOCK® montering kræver ingen store stilladser, som ofte er til gene for beboere og forretningsdrivende i området. Den kan klares hurtigt og effektivt direkte fra lift og er derfor heller ikke afhængig af vejrforholdene.

BEDRE TOTALØKONOMI

SNOWLOCK®'s enkle og fleksible system gør det hurtigere at montere end alternative produkter. Og med SNOWLOCK® på taget, er du samtidig godt sikret mod eventuelle erstatningsansvar og materielle skader forårsaget af sneskred.

INDFARVET I DIN TAGFARVE

SNOWLOCK® er designet til både tegl-, skifer- og bølgeeternittage og kan leveres i enten rustfrit stål eller aluminium. Herudover kan SNOWLOCK® naturligvis bestilles indfarvet i specifikke tagfarver og dermed matche dine tagsten.


INGEN GENNEMBRYDNING

Med SNOWLOCK® behøver du ikke bekymre dig om ubehagelige følger p.g.a utætheder i dit tag. Systemet monteres nemlig helt uden gennembrydninger af de eksisterende tagflader. Sikkert, nemt og holdbart!

ALTERNATIV ANVENDELSE

SNOWLOCK®'s beslagløsning anvendes samtidig ved montering af tagstiger, solfanger/solcelleanlæg/”grønne” tage m.v.