historie

For ikke så mange år siden, besluttede en bygherre på en ældre beboelsesejendom , (hvor tagkonstruktionen blev renoveret med ny skiferbelægning), at fravælge snefang som følge af besparelser.

Efter 2 hårde vintre med masser af sne henvendte samme bygherre sig igen til fagentreprenøren for tømrerarbejdet og VVS-arbejdet om en pris på montering af snefang til boligforeningens skifertag. Traditionel montering af snefang betyder stilladsopsætning, afmontering af skiferplader montering af snefang osv. osv. En ikke ubetydelig investering som tømrermesteren og VVS-installatøren afgav pris på.

Efter tilbuddet var udregnet og fremsendt kunne tømmermesteren og VVS-installatøren imidlertid ikke lade være med endnu engang, at gennemdrøfte den omkostningstunge proces i monteringen af et traditionelt snefang., og efter 2 nætters søvnløshed hos både tømrermesteren og VVS-installatøren mødtes de igen med hver deres kreative forslag til en lettere og enklere montageløsning af et snefang. Løsningerne blev sammenkoblet, og SNOWLOCK® så for første gang dagens spæde lys. Et produkt der nemt kan monteres uden stilladsopsætning, hvor tagfladen ikke gennembrydes, og hvor det ikke er nødvendigt at fjerne eksisterende tagbelægning.

Det tog derefter 1 år før SNOWLOCK® var gennemtænkt til mindste detalje, registreret , patentbeskyttet og den første prototype testet på skifer- , tegl- og eternittage.

Efterfølgende kom STEPLOCK® - vores nye patenterede stige- og beslagsystem. som er designet til at sikre dig en sikker færden på taget og til let og elegant fastgørelse af f.eks. solfangere m.v.  

I dag i 2012, kan arkitekter, håndværkere, bygningsejere og bestyrelser for andels- og ejerforeninger glæde sig over to nye dansk, patenterede produkter, som monteres uden afmontering af eksisterende tagbelægning og uden gennembrydninger af tagfladen. To produkter, som ikke alene har vist resultater ud over det sædvanlige, men som også er lettere, hurtigere og dermed billigere at montere i forhold til markedets alternative snefangs- og stige-/beslagssprodukter. 

Produkterne - de hedder SNOWLOCK® og STEPLOCK® 


Patenteret pr. maj 2012 i følgende lande:

AL, AT, BE, BG, CH, CT, CZ, DE, DK, EE, ES, FI, FR, GB, GR, HR, HU, IE, IS, IT, LI, LT, LU, LV, MC, MK, MT, NL, NO, PL, PT, RO, RS, SE, SI, SK, SM, TR